Helena Carrion

Jag heter Helena Carrion och är en tös på 33 år. Bor i djupaste norrland, närmare bestämt i Boden. Född i Stockholm, men flyttade till Skåne när jag bara var liten tösabit. Så jag är skåning i dialekt och hjärta.

Att flytta så långt som från Malmö till Boden var både en fysisk och mentalt jobbig resa, men för kärleken flyttade jag gärna, vilket har visat sig vara lyckat. Jag trivs här uppe som fisken i vattnet och har hittills aldrig ångra att jag flyttade!

Mitt djurintresse har alltid varit stort, men det var inte förens jag skaffade mig Zimba som mitt riktiga hundintresse skapades. När jag sen fick problem med min rygg år 2005 så kände jag att jag inte orkade med en så pass stark och stor hund som Zimba, så då skaffade jag mig Pilkku och överlät Zimba till min sambo. Detta har visat sig mycket lyckat för oss båda. Zimba och Kim trivs hur bra som helst ihop rent träningsmässigt och tävlingsmässigt.

 


Jag är engagerad i Bodens Brukshundklubb i lite smått och gott och är jag inte hemma eller på jobbet så är jag oftast där.

Ett annat intresse för mig är fotografering. Jag har en Nikon D50 och en D300 med några stycken objektiv, och jag älskar verkligen mina kameror. Jag har oftast med mig kameran var jag än går och ser man inte mig träna hund kan man mycket väl se mig med kameran i högsta hugg. Om ni går in i Galleriet har ni smakprov på denna hobby.

Annars kan man säga att jag är en glad och lite småknäpp tjej med stor portion humor och glädje.

Om du vill kontakta mig, når du mig bäst via mejlen - helena@pikke.se