Kettu Stamtavla Bilder

Duck Tail's Nyyrikki d´Esprit "Kettu"
 

Vårt senaste lilla nyförskott heter Kettu och är från samma uppfödare som Pilkku, Duck Tail's. Duck Tail's har visat sig ha rätt sorts hundar för oss och är samtidigt goda vänner och träningskamrater, vilket visar sig vara en perfekt kombination.
 
Kettu är en livlig krabat med mycket samarbetsvilja, leklust och nyfikenhet. I dags läget är han endast valp med allt vad det innebär och får följa med på våra och de stora hundarnas strapatser. Kettu har en fantastisk förmåga att kunna slappna av i olika miljöer och får följa med till husses jobb varje dag och leka mekaniker.
 
Kettu betyder räv på finska och han är som någon sa "en liten rävunge i lyxförpackning".
 
Favoritmat är nog det mesta, men korv står högt på listan. Leka gör han med allt och husses tröjärmar är en stor favorit, men allt mjukt är extra kul, så huset är ganska så fyllt med mjukisleksaker.
 
Kettu kommer bli Kims nya tävlingskamrat och de kommer prova på både spår och sök, så får vi se vad lille Kettu tycker mest om. Lydnad är något de kommer tävla i men inte satsa stenhårt på. Men som sagt, det får framtiden visa. Han är ju en liten valp än så länge så det är mest "Hopp och lek" nu för tiden.
 
Kettu är en underbar liten krabat som leker pajas mest hela tiden och sprider många skratt i vår familj.